RITS schilderwerken logo
schilder

Op zoek naar een schilder?

DIT IS UW SCHILDER!


- RITS schilderwerken -

Uw schilder dient aan verschillende voorwaarden te voldoen. Daarom streven wij bij RITS schilderwerken er dagelijks naar om alle klanteneisen te annalyseren en ons bedrijf daarop af te stemmen. Om te begrijpen waar het om gaat hebben we enkele belangrijke punten in vraag gesteld.
Hulp bij het kiezen van een schilder:


U bent op zoek naar een schilder, maar hoe weet u zeker dat de schilder die je kiest een goede keuze is? Volgende punten zijn heel belangrijk om over na te denken:


Zoek je een schilder die goedkoop is?

Het uurloon van de meeste schilders is rond de 40 euro per uur. Enkele euro's meer of minder per uur maken niet het grote verschil op de totaalfactuur. om dit even te demonstreren nemen we het loon van een goedkope schilder, gemiddeld schildersbedrijf en een dure schilder even op een rij:


Het schilderen van een leefruimte kostte 70 uren tijd en 750,00 € aan verf en materiaal:

Goedkope schilder aan 38 euro per uur: 2.660,00 € aan uren + 750,00 € is een totaal van 3.410,00 €.

Gemiddeld schildersbedrijf aan 41 euro per uur: 2.800,00 € aan uren + 750,00 € is een totaal van 3.550,00 €.

Duur schildersbedrijf aan 45 euro per uur: 3.150,00 € aan uren + 750,00 € is een totaal van 3.900,00 €.


Het verschil tussen de hier aangehaalde goedkope schilder en het gemiddelde schildersbedrijf is amper 140,00 €!

Wil de goedkope schilder dus veel goedkoper zijn dan de gemiddelde schilder, dan moeten er minder uren worden gerekend, maar stel je hierbij de vraag: kan de kwaliteit van de goedkope schilder in minder gepresteerde uren hetzelfde zijn als de kwaliteit van de gemiddelde schilder?


Ons schildersbedrijf werkt aan een uurloon dat aanleunt tegen het gemiddelde.


Zoek je een innoverende schilder?

Inoverende schilders zijn schilders die mee zijn met de laatste methodes en technologiën. Hierdoor kan uw schilder een hoop tijd besparen en kan de schilder meer aandacht besteden aan het afleveren van kwalitatief werk.


Vraag jezelf af: maakt de schilder die ik heb gevraagd gebruik van airless- spuit systemen, sneldrogende watergedragen lakverven, de nieuwste technieken en een goed uitgerust machinepark? Dit kan het aantal uren voor het schilderen heel wat naar beneden drukken.


RITS schilderwerken is een inoverend bedrijf en kan door gebruik te maken van de meest recente technologiën zeer tijdbesparend werken.


Ben je op zoek naar een goede schilder?

Wat maakt het verschil tussen een goede schilder en een minder gekwalificeerde schilder? De meesten zullen denken dat de afwerking van de schilder het verschil maakt, maar wist je dat goed kwaliteitsschilderwerk vooral afhankelijk is van een goede voorbereiding?


Goede voorbereiding verkrijg je door het te schilderen oppervlak goed te schuren, ontvetten, plamuren of uitvlakken, herstellingen goed uitvoeren, fixeren, het schilderen van de juiste grondverf, ... Kortom: het vereist vakmanschap! Pas dan kun je spreken van een waardige vakman-schilder!


Onze schilders zijn stuk voor stuk goed opgeleide vakmannen die geen enkele voorbereiding uit de weg gaan! We besteden iets meer tijd aan voorbereiding maar wij durven dan ook straffe garanties geven om te getuigen van ons vakmanschap!


Wil je een schilder die onmiddelijk beschikbaar is?

Schilder: vandaag besteld, morgen in huis! Helaas zijn vele schilders druk bezet, hoe komt het dan dat sommigen onmiddelijk beschikbaar zijn?

De grootse bron van nieuwe klanten bij een gezond bedrijf zijn afkomstig van mond-aan-mond reclame. Een schilder die weinig werk heeft kan dus niet rekenen op die mond-aan-mond reclame. Vraag jezelf dan af: wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn? Kan ik dit bedrijf dan wel vertrouwen?


Wij staan erom bekend een kwalitatief en betrouwbaar schilderesbedrijf te zijn. Heb je ons nodig voor schilderwerken bij je thuis? Laat het ons op tijd weten!


Wil je een offerte voor schilderwerk?

Wat zegt een offerte over het schildersbedrijf? Is deze netjes verzorgd en overzichtelijk? Staat alles erop wat er moet worden uitgevoerd? Staat de kilometervergoeding op de offerte? Is alles inbegrepen in de prijs zoals het afdekken van de vloeren? Waarvoor rekent de schilder prijs, voor één of twee lagen verf? Zal er worden geplamuurd of is er weinig voorbereiding voorzien? Is het afnemen en terugplaatsen van radiatoren voorzien? Komen er achteraf nog zaken bij?


Wij overlopen graag met jou de offerte zodat je weet waar je aan toe bent!


Verwacht je een schilder die je kleuradvies of interieuradvies kan geven?

Vele schilders zijn zeer goed op de hoogte van de technische en praktische kant van het schildersvak, maar kan je ook vewachten dat je schilder op de hoogte is van de laatste trends? Kies geen schilder die ouderwets is of enkel interesse heeft in het praktische gedeelte. Ten rade gaan bij een interieurarchitect is een goed idee, maar ook de kennis van de schilder kan een verschil maken!


RITS schilderwerken wordt geleid door een gediplomeerd schilder die verder studeerde in de beeldende kunst en jaren les gaf in de binnenhuisarchitectuur als docent kleurenleer en technisch tekenen. Ja uw schilder is een interieur-specialist!

OVERTUIGD VAN UW SCHILDER?

Vraag vrijblijvend een offerte voor jou project, wij komen graag bij u langs!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren