RITS schilderwerken logo
Formules

SCHILDERWERKEN IN 3 FORMULES

Schilder

IEDER SCHILDERPROJECT STELT ZIJN SPECIFIEKE EISEN, DAAROM WERKEN WIJ MET 3 SPECIFIEKE FORMULES

Het ene schilderwerk is vaak moeilijk te vergelijken met het andere. Wensen en behoeften verschillen en dit heeft invloed op de werkwijze, de keuze van producten, de tijdsplanning en ook de kostprijs van de werken. Daarom bedachten wij voor het aanbod van ons schildersbedrijf 3 formules om duidelijkheid te geven aan de wensen en behoeftes van de klant.


WAAROM 3 FORMULES?

Probleem: Wij streven steeds naar de fijnste afwerking in uw woning maar we merkten bij onze klanten op dat voor sommige projecten tijd en budget belangrijker waren.

Oplossing: Om duidelijkheid te geven aan de prioritaire eisen van het schilderwerk hebben we ons aanbod verdeeld in drie formules. Elke formule heeft een aangepaste werkmethode, doelgericht productengamma, toegewezen vaklui en aangepaste vierkante-meter prijzen. Aan de hand van deze formules worden onze offertes opgemaakt aangepast aan de eisen van uw schilderwerken of uw decoratieproject.

ONZE FORMULES

 

Elk van deze 3 schilder-formules hebben hun specifiek doel. Ze stellen vast wat de werkwijze zal zijn van uw schilderwerk.

DECO-FRESH-LOOK

 

Dit is de budgetvriendelijke basisformule voor wie een woning of appartement een opfrisbeurt wenst te geven.

DECO-EXCLUSIVE-RESIDENCE

 

Een luxueuze fijne afwerking met de grootste expertise en eindeloze interieurmogelijkheden.

DECO-PROJECT-SOLUTION

 

De snelste en voordeligste oplossing voor commercieel - en industrieel schilderwerk of home-staging van leegstaand vastgoed.

OFFERTE OP MAAT VAN UW PROJECT

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn stellen wij uw offerte af op maat van uw schilderproject of uw decoratieproject. Zo hebben wij een duidelijk inzicht in uw wensen en weet ook u heel goed wat u van ons kunt verwachten. Deze methode maakt meer ruimte tot bespreking van uw wensen waardoor uw schilderwerken volledig verlopen naar uw plan.

VOORBEELD 1: Uw Woonkamer heeft nood aan een opfrisbeurt. U verwacht duurzaamheid en originaliteit. Een egaal strak eindresultaat van het schilderwerk vindt u heel belangrijk! Wij stellen voor om elk oppervlak goed voor te bereiden en gebruik te maken van producten uit de hoogste kwaliteitsklasse. Uw formule: "Deco-Exclusive-Residence".

 

VOORBEELD 2: U bent verhuist naar een woning van 20 jaar oud maar het interieur-schilderwerk is even oud als het pand. Met een beperkt budget wenst u hier nieuw leven in te blazen. Wij stellen voor om wat reparaties uit te voeren in het stucwerk waarna we het oud schilderwerk in twee dekkende lagen overschilderen. Door een goede kleurkeuze en strakke aflijning ziet uw woning er mooi opgefrist uit. Uw formule: "Deco-Fresh-Look".

VOORBEELD 3: U kocht net een huis van jonge leeftijd maar enkele ruimtes zijn nooit eerder geschilderd geweest. U vind dat ook de rest een opfrisbeurt kan genieten en wenst alles te laten schilderen voordat je er je intrek neemt. U wenst het low-budget te houden maar duurzaamheid en een strak resultaat vindt je belangrijk. Daar het huis leegstaat stellen we voor het schilderwerk te spuiten met airless-technologie. Uw formule: "Deco-Project-Solution".


VOORBEELD 4: U runt een winkel en om bij te blijven dient u het interieur een snelle make-over te geven. Het doel is dat de winkel zo snel mogelijk terug de deuren opent met een nieuwe frisse look. Wij stellen voor alles goed vooraf te plannen, elementen te gebruiken die snel worden geplaatst en voor het schilderwerk gebruik te maken van het puiten met airless-technologie. Uw formule: "Deco-Project-Solution"

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren