RITS schilderwerken logo
Over

Alle schilderwerken:

Schilderwerken RITS, "wij maken uw wereld mooier!"


Schilderwerken zijn essentieel voor een aangename leefomgeving. Schilderwerken is meer dan enkel maar afwerking, met schilderwerken creëer je een identiteit, een stijl, sfeer, persoonlijkheid en bovenal ook duurzaamheid. Wij, bij RITS schilderwerken zijn ons hiervan bewust, daarom maken wij ons schilderwerk persoonlijk, afgestemd op uw identiteit, met de gewenste sfeer, ingekleed in jouw stijl. Dit is de sterkte van ons schildersbedrijf dat geleid wordt door interieurspecialist Stefaan Rits, een gediplomeerd schilder en ervaren interieurdesigner. Onze kennis garandeerd ook het toepassen van de juiste producten en technieken voor schilderwerk met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.


Onze schilders zijn ook stuk voor stuk bekwame vakmannen. Wij voorzien onze schilders steeds van opleidingen voor het uitvoeren van de nieuwste technieken, voor het groeien in vakbekwaamheid en voor het werken op een veilige, efficiënte mannier. Zo geven we ook onze passie door, want daar draait het om voor een goede vakman:

"EEN VAKMAN is iemand met bekwaambeid, maar liefde en passie voor het vak maakt van een bekwaam vakman EEN EXPERT."

STEFAAN RITS 


SCHILDERSBEDRIJF RITS

MEER DAN SCHILDERWERK

 

Wij schilders hebben paassie voor interieur, en daar komt meer bij kijken dan alleen schilderwerk. Ook wand- en vloerbekleding, het plaatsen en afwerken van gipsplaten, decoratietechnieken en zelfs vochtbestreiding zitten in ons aanbod.

 

SCHILDERSBEDRIJF MET BLIK OP VOORUITGANG

Wij investeren in de nieuwste technieken en materialen om sneller te kunnen werken met meer aandacht voor kwaliteit. Ook op vlak van duurzaamheid zoeken wij steeds naar de meest geschikte materialen en producten voor de juiste klus.

 

RESIDENTIEEL SCHILDERWERK

Bij residentieel schilderwerk vinden wij de kennismaking met de bewoner van groot belang. Bij onze kennismaking gaan wij op zoek naar de noden en wensen van onze klant maar ook het karakteristieke van de woning met al zijn decoratieve elementen moet een weerspiegeling zijn van de bewoner. Om die reden staan wij steeds dicht bij onze klant.

Wij bieden buiten klassiek schilderwerk ook een uitgebreid aanbod decoratieve technieken aan, wand- en vloerbekleding, waterdichte oplossingen voor badkamers, plaatsing en afwerking van gipswanden, alsook gevelreiniging en kaleien en het schilderen of behandelen van hout zowel binnen als buiten.

Onze diensten gaan steeds gepaard met professioneel kleuradvies en optie "interieuradvies op maat".

 

PROJECT SCHILDERWERK

Door toepassing van de juiste technologieën zijn wij ertoe in staat heel veel werk in korte tijd te verzetten met behoud van een uitstekende afwerking. Naargelang het toepassingsgebied maken wij naar ook gebruik van producten die geschikt zijn voor bijvoorbeeld druk bezochte ruimtes (slijtvastheid), medische ruimtes (anti-bacteriële verven), voedingsindustrie (anti-schimmel verven), horeca (extra afwasbaare verf), grote openbare ruimtes (latex muurverf via airless), ect. ...

Ook voor vloeren bieden wij kwaliteit voor elk toepassingsgebied, van vloeren voor druk bezochte horeca tot vloeren voor sport of fitness locaties.

 

PARTNERS:

PPG Paints
Sigma Coatings
Progold
Boss Paints
Gyproc
Knauf
Luc De Vos afbouwspecialiteiten
Stoopen & Meeus
Claytec

INTERIEURVORMGEVING:

Kleur en interieuradvies via plannen, 3D simulaties en moodboards.

 

Kleuradvies voor particuliere huizen is momenteel GRATIS bij uitvoering van de werken! Kleuradvies zonder uitvoering van de werken kost standaard 90 € voor maximaal 3 ruimtes, en 10,- € meer per extra ruimte. Zie link "KLEURADVIES".

 

Om u een goed inzicht te geven op de voorgestelde inrichting en kleurencombinaties wordt er op vraag van de klant ook nog een zo duidelijk mogelijke presentatie gemaakt van de ruimte, de inrichting, de gebruikte materialen en de kosten. Zie link "INTERIEURADVIES". Prijzen voor advies en ontwerp zijn  afhankelijk van de wensen van de klant. Interieuradvies met moodboard kost standaard 360,- € per ruimte maar kan bij grotere projecten meer zijn.

 

Een kennismakingsgesprek is natuurlijk steeds GRATIS en vrijblijvend. Ook het advies bij de uitvoerende werken is gratis, want bij goed vakmanschap hoort uiteraard goed advies!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren