RITS schilderwerken logo
Plamuurwerken

PLAMUURWERKEN

 

Een goede ondergrond vormt de basis van strak schilderwerk, daarom vinden wij het belangrijk dat muren goed worden voorbereid alvorens met de schilderwerken aan te vangen.

 

Als schildersbedrijf weten wij wat de noden zijn van goed stucwerk want dagelijks worden wij hiermee geconfronteerd. Loskomend pleisterwerk, optrekkend vocht, roestende profielen of golvend pleisterwerk, slecht stucwerk moet goed worden aangepakt om een goed resultaat te bekomen met ons schilderwerk.

 

Plamuurwerken en meer:

Muren uitplamuren is niet onze enige job, pleisterwerk plaatselijk afkappen en herstellen, gipsplaten uitplamuren met voegband, maar ook kleinere pleisterwerken behoren tot het aanbod van ons schildersbedrijf.


Ook het plaatsen van decoratief stucwerk behoort tot ons aanbod.

Voor grotere stucwerken verwijzen we echter door naar een gespecialiseerd stucadoorsbedrijf.

Als schildersbedrijf gaan we ook enkel aan de slag met goede producten en omdat we ons aabod africhten op het fijnste resultaat.

 


Heb jij slecht of beschadigd pleisterwerk?

 

Vul het formulier in op deze pagina en wij komen vrijblijvend langs voor een offerte!

 

Wij bieden plamuurwerk enkel aan in een totaal-afwerkingspakket want enkel zo kunnen we garrant staan voor een perfect uitgevoerde afwerking en kunnen we onze diensten aanbieden aan een voordeliger tarrief.

 

 

 

Bij een slechte uitdroging van het nieuwe pleisterwerk plaatsen we eventueel bouwdrogers en ontvochtigers om het droogklimaat te verbeteren.

 

 

 

 

Vraag nu uw bezoek aan zodat we na uw goedvinden van de offerte zo spoedig mogelijke start kunnen gaan!

 

Alvast tot gauw...

Ik wens een afspraak voor offerte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren