RITS schilderwerken logo
Interieuradvies

INTERIEURADVIES


Een interieur volledig op uw persoonlijkheid afstemmen terwijl u op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste interieurtrends en technieken, dit is onze opdracht en die vervullen we met passie voor onze interieursector!


Stijl en sfeer in je interieur brengen kan een grote uitdaging zijn: jezelf en jou eigen stijl ontdekken, een identiteit en karakter aan je woning geven, de juiste kleuren en materialen vinden, goede verlichting op de juiste punten en de meubels laten samenvloeien in het geheel. Het is onze missie jou hierbij te begeleiden.

Hoe gaan we voor een interieuradvies tewerk?


Om u een goed inzicht te geven op de voorgestelde inrichting en kleurencombinaties wordt er een zo duidelijk mogelijke presentatie gemaakt van de ruimte, de inrichting, de gebruikte materialen en de kosten. Dede presentatie omvat een moodbord met onderandere een 3D-simulatie, kleurstalen, materiaalstalen en een bijgevoegd dossier met een kostenraming.

Bij wens kunnen we u ook begeleiden bij uw interieur-aankopen tot in de showrooms.


Wat kost een interieuradvies?


Prijzen voor advies en ontwerp zijn  afhankelijk van de wensen van de klant. Interieuradvies met moodboard kost standaard 360,- € per ruimte. Bij grotere projecten of bij meer begeleiding zoals begeleiding bij uw aankopen zal de prijs iets hoger zijn. De interieurstylist rekend hiervoor een uurloon aan.

 

Een kennismakingsgesprek is natuurlijk steeds GRATIS en vrijblijvend. Ook het advies bij de uitvoerende werken is gratis, want bij goed vakmanschap hoort uiteraard goed advies!