RITS schilderwerken logo
Ons aanbod

PUBLIEKE RUIMTES

UW OFFERTE:

 

Zou je graag weten wat het zou kosten om je woning te laten schilderen? Vraag een offerte, het is GRATIS en vrijblijvend!

 

Veel van de prijs van het schilderwerk hangt af van de wensen van de klant. Wens je gewoon een opfrissing, of ga je voor een totale makeover? Is er veel lakwerk of moeten er radiatoren worden gespoten? Wens je dat er technieken worden geplaatst, speciale verven worden gebruikt? Al deze zaken spelen een rol in de prijs.

 

Een voorbeeld: Een leefruimte van 35 m² had een opfrisbeurt nodig. Muren kregen een andere kleur (3 lagen), lichte beschadigingen werden hersteld, het plafond werd geverfd (3 lagen), twee deuren werden gelakt en twee radiatoren werden gespoten. De kostprijs voor dit werk bedroeg 2700 euro.

 

TIP: Kunnen er meerdere ruimtes ineens worden aangepakt? Dan komt dit gewoonlijk voordeliger uit!

 

 

 

Btw 6% of 21%?

 

Huizen boven de 10 jaar krijgen een verminderd btw-tarief van 6%. Bij huizen onder de tien jaar is dit 21%. De leeftijd van een huis start bij het jaar van ingebruikname, dus niet het jaar van de aanvraag.

 

Daarom maken wij bij nieuwbouw vaak gebruik van spuittechnologie om de prijs te drukken.

VRAAG MEER INFO ...

 

 

SCHILDERWERKEN

& meer...

 

RITS schilderwerken biedt ongetwijfeld algemene schilderwerken aan maar er is zoveel meer...

Naast schilderen leveren wij ook tal van decoratieve technieken aan, allerlei wand- en vloerbekleding, reinigen, schilderen of kaleien van gevels, behandeling van hout of metaal, plaatsen en afwerken van gyprocwanden, ect. ...

 

Maar we gaan ook verder: kleuradvies zit standaard in ons aanbod bij uitvoering van de werken, of je kunt ook kiezen voor een uitgebreid interieuradvies met moodboard.

Schilderwerken

Onder schilderwerken valt zowel binnen- als buitenschilderwerk. Het schilderen van muren, ramen en deuren, maar ook kaleiën, stuckwerk, kalkverven en andere verftechnieken komen aan bod. Het behandelen van hout, schilderen van metaal met voorbehandelingen tegen oxidatie, spuit- en lakwerk, en zoveel meer...

 

Decoratietechnieken

Onze grootste selectie aan decoratieve technieken komt uit het aabod van Boss Paints. Zij staan gekend voor duurzaamheid en hebben een rijk assortiment in kleuren en toepassingen.

Daarnaast bieden wij ook technieken aan uit het assortiment van Stoopen & Meeus, Sigma Coatings, kalkverven, beton ciré en klassieke verftechnieken. Wij zijn ook gespecialiseerd in het toepassen van marmerimitatie, houtimitatie, peinture de Paris, vergulden of andere toepassingen met bladmetaal, patineren, ceruséren, ect. ...

Voor ons verdere aanbod decoratieve schildertechnieken, klik hier...

 

Wandbekleding

Behangen als decoratief element of vliesbehang als ondergrond voor schilderwerk, wij leveren ook hierin uitstekend werk. Wandbekleding kan ook textiel zijn of hout, je kiest het maar...

 

Pleisterwerken en gipsplaten

Herstellingen aan het pleisterwerk, plaatsen van gipsplaten (gyproc) en afwerken van gipsplaten, wanden egaliseren of sierstucwerk, ook het plaatsen van waterbestendig stucwerk zoals beton-ciré horen bij ons aanbod.

 

Vloerbekleding

In ons aanbod komen allerlei kunststofvloeren voor, laminaat, linolium of marmolium, beton-ciré vloeren, ect. ...

 

Restauratie van antieke interieurs

Wij zijn meester van klassieke technieken zoals lijsten trekken, marmer- en houtimitaties, produceren van klassieke verven, restauratie van wandschilderijen, patineren en meer ...

Door onze kennis van de antieke stijlen kunnen wij het gepaste advies aanbiedden. Wanneer er geen noodzaak is tot volledige restauratie geven wij ook graag advies over moderne toepassingen in combinatie met stijl- en sfeerbehoud.

 

Publieke ruimtes

Voor publieke ruimtes is het noodzaak om met duurzame slijtvaste materialen te werken. Zo bieden wij lakwerk aan met extra krasvastheid en vuilafstodende eigenschappen, muurverven die extra afwasbaar zijn, vloeren met grote slijtvastheid, enzovoort ...

Bij grote ruimtes maken we gebruik van spuittechnologie zodat we op een kortere tijd toch kwalitatief werk kunnen leveren met een fijne afwerking.

 

Speciale toepassingen

Voor schilderwerk in medische ruimtes (anti-bacteriële verf), schilderwerken in de voedingsverwerking (schimmelwerende verven), schilderwerken in de horeca (extra afwasbare verven), brandwerende verven of ook gipswanden met brandwerende eigenschap, of vloeren voor industrie met extra slijtvastheid voor transpalletten, vloeren voor sport- of fitnessruimtes, ect. ...

 

 

Beton Ciré

Waterbestendige stuc met betonlook geschikt voor badkamers, inloodouches, vloeren, trappen, keukenaanrechten en zelfs volledige meubels.


Tusk

Tusk is een uiterst krasvaste decoratieve toepassing voor muren. Vaak wordt hiervan gebruik gemaakt op plaatsen met veel passage zoals een smalle traphal of een muur waar vaak stoellen tegen worden geplaatst.


Artistieke creaties

Als kunstschilder kan Stefaan uw wand omtoveren in een waar kunstwerk. Ook uit zijn aanbod van schilderijen kan men keuze maken. Meer info: ritsart.be

Kalkverf

Kalkverf geeft een rustieke doorleefde look. Het is een natuurlijk product die de laatste tijd terug meer opwaardering gekregen heeft.

 

Kaleien

Bakstenen muren, oud of nieuw, kun je een specifiek karakter geven door ze te kaleien. Het is een techniek die vooral buiten wordt toegepast, maar ook binnen kan het zorgen voor een verassende toets.

Klerkenstraat 38 - Houthulst (8650)  |  BE0880 095 866

Copyright @ RITS Alle rechten voorbehouden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren