RITS schilderwerken logo
Gyprocwerken

GYPROCWERKEN


Alle gyprocwerken van wanden tot plafond, van rechte of schuine tot zelfs gebogen en ronde gipsplaat-constructies, hier ben je op het juiste adres!
Gyprocwerken van A tot Z


Wil je wanden of plafonds in gyproc laten bezetten of zoek je naar een oplossing voor een scheidingswand? Dan kunnen wij je zeker helpen! Onze firma plaats gipskarton platen voor allerlei toepassingen, van skeletbouw tot afwerking. We bouwen zowel op houten of aluminium skelet en werken vervolgens af met de juiste voegpreparatie voor een degelijk en stevige gyprocwand. We zorgen er ook voor dat er bij elke kopse verbinding een ABA-voeg aanwezig is zodat alles een stevig geheel vormt.


Wil je weten wat het plaatsen of afwerken van gyproc voor jou project zal kosten?

Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte via het formulier op deze pagina!Wat is de kostprijs voor het plaatsen en afwerken van gyproc?


Om je duidelijkheid te geven over de kosten voor het plaatsen van gyproc of het uitplamuren van gyproc geven we hier enkele richtprijzen of adviesprijzen:


  • Het laten plaatsen van een voorzetwand in gyproc kost gemiddeld rond de 27,- € per m²
  • Het laten plaatsen van een scheidingswand met isolatie in gyproc kost gemiddeld 43,- € per m²
  • Het laten plaatsen van een gyproc-plafond kost gemiddeld 64,- € per m²
  • Het laten uitplamuren van een gyprocwand of plafond kost gemiddeld 23,- € per m²


Natuurlijk zijn er nog heel wat andere factoren die een rol kunnen spelen in de prijs van gyprocwerken, denk maar aan de complexiteit, de hoogte van plafonds, het voorzien van isolatie, het voorzien van extra uitsparingen in de gipsplaten voor elektriciteitsvoorziening of sanitaire voorziening, enzovoort ...
Hoeveel zal mijn gyproc-project me dan kosten?


Met bovenstaande richtprijzen heb je er reeds een idee van hoeveel jouw project voor gyprocwerken zou kunnen kosten, maar wij geven je uiteraard graag een gedetailleerde offerte. Vul daarom snel het formulier in op deze pagina en wij nemen contact met je op om even langs te komen, zo hoef je zelf ook niets op te meten.
Welke afwerking kies ik voor gyproc:


Gipsplaten dienen uiteraard eerst te worden gevoegd. De voeg tussen gyprocplaten moet steeds verstevigd worden met gaas- of papierband, maar ook op de hoeken is dergelijke afwerking verreist. Daarom is het bij het plaatsen van gyproc steeds belangrijk dat er bij elke verbinding een ABA-voeg aanwezig is.


Na de algemene voeg-afwerking van gipsplaten kan men de gipswand best fixeren vooraleer erover kan worden geschilderd of behangen. Men kan er ook voor kiezen om te behangen met overschilderbaar effen vliesbehang voor een glad en strak resultaat en minder kans op scheurnaden.
Vraag uw gratis offerte aan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Akkoord
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren