RITS schilderwerken logo
Diensten

SCHILDER- & DECORATIEWERKEN

 

Van het schilderen van particuliere woningen tot grote industriële projecten,

wij bieden een uitgebreid spectrum schilder- en decoratiewerken met de grootste vakbekwaamheid!

RESIDENTIËLE SCHILDERWERKEN

Het schilderwerk in uw woning verdient de grootste kwaliteit & het beste vakmanschap en dit is nu net waar u bij ons kunt op rekenen!

PROJECT SCHILDERWERKEN

Grote complexen, commerciële ruimtes of logistieke gebouwen, allen hebben ze vaak één ding gemeen: nood aan snel resultaat.

DECORATIETECHNIEKEN

wenst u het schilderwerk op te krikken tot een hoger niveau? Maak dan keuze uit ons ruime aanbod gespecialiseerde decoratie en verftechnieken!

STYLING & ADVIES

 

Schildersbedrijf RITS bied ervaring en expertise aan in interieur- en kleuradvies.

Met hulp van uw interieurcoach realiseerd u uw droomproject!

KLEURADVIES

Laat je inspireren door talloze kleurencombinaties en ideeën. we begeleiden u naar het geschikte kleurenpalet voor uw project.

INTERIEURADVIES

Uw interiuerconsulent bied hulp en advies bij de keuze van zowel vaste als losse interieurelementen. Wij vinden het interieur dat bij u past!

HOME-STAGING

Raakt je vastgoed niet snel genoeg verkocht? Wij geven advies en uitvoering bij het budgetvriendelijk oppimpen van je pand.

PLEISTERWERKEN

 

Pleisterwerken zijn het begin van elke afwerking, zo werken wij uw woning af van A tot Z.

STUCADOORSWERKEN

Van nieuw pleisterwerk tot het herstel van oud stucwerk, een glad en stevig oppervlak vormt de basis voor een goede en kwalitatieve afwerking.

PLAATSEN VAN GIPSPLATEN

Een voorzetwand, scheidingswand, het dichtmaken van deuropeningen of als bekleding van het dakgeraamte, gipsplaten zijn de oplossing.

SIERLIJSTEN

Het trekken van klassieke lijsten, het gieten van ornamenten of het plaatsen van PU-sierlijsten, panelen of ornamenten, het geeft de afwerking een extra toets.

WAND- & VLOERBEKLEDING

 

Muren behangen, wandpanelen of een wand met steigerhout, vloeren in vinyl, laminaat of beton-ciré?

Bij ons vind je een ruim aanbod wand- en vloerbekleding.

BEHANGEN

Kies je voor overschilderbaar vliesbehang, glasvezelbehang of vinylbehang of liever behangpapier of stof met een print bijvoorbeeld als accentmuur? 

PLAATSEN VAN WANDPANELEN

Wandpanelen bestaan er in alle vormen en maten, van klassiek tot modern, van decoratief tot akoestisch, naturel of te overschilderen.

VLOERBEKLEDING

Elke look is mogelijk met ons aanbod luxe-vinylvloeren, linoleum, laminaat of beton-ciré, zowel voor privé-toepassingen als voor openbare ruimtes.

RENOVATIE & HERSTEL

 

In de loop van de jaren krijgt elk gebouw te maken met vervuiling en schade door vocht, het zetten van de muren of door verwering.

Vooraleer er met de afwerking kan worden gestart dienen deze problemen eerst uit de weg te worden geruimd.

VOCHTBEHANDELING

Problemen door opstijgend vocht, schade door een lek of door wateroverlast, wij pakken het aan door het herstellen van uw pleisterwerk of door het injecteren.

RESTAURATIEWERKEN

Klassieke geklasseerde gebouwen dienen op een correcte wijze te worden gerestaureerd, van pleisterwerk tot klassiek schilderwerk.

REINIGING & ZANDSTRAALTECHNIEKEN

Het reinigen van gevels, het zandstralen van gevels, zandstralen of gommen van meubels of schrijnwerk, we maken alles nieuw!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren